Česká věda do světaČeská věda do světaČeská věda do světaČeská věda do světa
  • Aktuality
  • O projektu
  • Vědecká rada
  • Programy 
    • Program HORIZONT 2020
    • Specializované nástroje programu HORIZONT 2020
    • Program EUREKA
    • Program EUROSTARS 2
  • Události
  • Publikace
  • Kontakty

prof. Ing. Alžběta Jarošová, Ph.D.

Home / prof. Ing. Alžběta Jarošová, Ph.D.

prof. Ing. Alžběta Jarošová, Ph.D.

Home / prof. Ing. Alžběta Jarošová, Ph.D.
jarosova

prof. Ing. Alžběta Jarošová, Ph.D.

Mendelova univerzita v Brně

mendelu
mendelu
jarosova

prof. Ing. Alžběta Jarošová, Ph.D.

Mendelova univerzita v Brně

Email

alzbeta.jarosova@mendelu.cz

Telefon

545 133 191

Telefon

545 133 563

Obor vědeckovýzkumné činnosti
Jakost potravin – cizorodé látky (ftaláty) v potravním řetězci
Senzorická analýza – různé potravinářské komodity

Pracoviště
Agronomická fakulta, Ústav technologie potravin – vedoucí ústavu

  • Univerzitní aktivity
  • Další aktivity
  • Projekty
  • Členka vědeckých rad

Proděkanka - Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně.

Členka Vědecké rady AF.

Předsedkyně oborové rady doktorského studia AF „Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů“.

Garantka oboru magisterského studia „Jakost a zdravotní nezávadnost potravin“.

Členka oborových rad doktorského studia

Masarykova univerzita v Brně – Hygiena, preventivní lékařství a epidemiologie

SPU v Nitre, Fakulta biotechnologie a potravinárstva - Technologia potravin

VUT Brno, Chemická fakulta - Chemie a technologie potravin

Ftaláty v masných výrobcích v závislosti na době skladování a použitých obalech, období řešení: 3/2014 – 12/2014.

Ftaláty v kravském mléce v závislosti na způsobu získávání, období řešení: 1/2013 – 12/2013.

Optimalizace podmínek intenzivního chovu lososovitých ryb v podmínkách České republiky s využitím dánské technologie se zaměřením na kvalitu produkovaných ryb, období řešení: 2/2012 – 12/2013.

Ftaláty v půdach České republiky, období řešení 1/2012 – 12/2012.

Monitoring výskytu ftalátů v rostlinných produktech v oblasti střední Moravy, období řešení: 1/2009 – 12/2009.

Distribuce esterů kyseliny ftalové v těle drůbeže, období řešení: 1/2008 – 12/2008.

Prevence průniku toxických esterů kyseliny ftalové do krmiv, produktů a potravin, období řešení: 2/2006 – 12/2008.

Sledování obsahu esterů kyseliny ftalové v krmivech a jejich komponentech, období řešení: 1/2005 – 12/2005.

VFU Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie.

SPU v Nitre, Fakulta biotechnologie a potravinárstva.

Email

alzbeta.jarosova@mendelu.cz

Telefon

545 133 191

Telefon

545 133 563

Obor vědeckovýzkumné činnosti
Jakost potravin – cizorodé látky (ftaláty) v potravním řetězci
Senzorická analýza – různé potravinářské komodity

Pracoviště
Agronomická fakulta, Ústav technologie potravin – vedoucí ústavu

  • Univerzitní aktivity
  • Další aktivity
  • Projekty
  • Členka vědeckých rad

Proděkanka - Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně.

Členka Vědecké rady AF.

Předsedkyně oborové rady doktorského studia AF „Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů“.

Garantka oboru magisterského studia „Jakost a zdravotní nezávadnost potravin“.

Členka oborových rad doktorského studia

Masarykova univerzita v Brně – Hygiena, preventivní lékařství a epidemiologie

SPU v Nitre, Fakulta biotechnologie a potravinárstva - Technologia potravin

VUT Brno, Chemická fakulta - Chemie a technologie potravin

Ftaláty v masných výrobcích v závislosti na době skladování a použitých obalech, období řešení: 3/2014 – 12/2014.

Ftaláty v kravském mléce v závislosti na způsobu získávání, období řešení: 1/2013 – 12/2013.

Optimalizace podmínek intenzivního chovu lososovitých ryb v podmínkách České republiky s využitím dánské technologie se zaměřením na kvalitu produkovaných ryb, období řešení: 2/2012 – 12/2013.

Ftaláty v půdach České republiky, období řešení 1/2012 – 12/2012.

Monitoring výskytu ftalátů v rostlinných produktech v oblasti střední Moravy, období řešení: 1/2009 – 12/2009.

Distribuce esterů kyseliny ftalové v těle drůbeže, období řešení: 1/2008 – 12/2008.

Prevence průniku toxických esterů kyseliny ftalové do krmiv, produktů a potravin, období řešení: 2/2006 – 12/2008.

Sledování obsahu esterů kyseliny ftalové v krmivech a jejich komponentech, období řešení: 1/2005 – 12/2005.

VFU Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie.

SPU v Nitre, Fakulta biotechnologie a potravinárstva.

Struktura stránek

  • O projektu
  • Vědecká rada
  • Aktuality
  • Publikace
  • Kontakty
  • Mezinárodní programy
  • Horizont 2020
  • Eureka
  • Eurostars 2
  • Nástroje H2020

Nejnovější aktuality

Česko-slovenský vesmírný startup podepsal v Americe smlouvu za miliony dolarů
29/06/22
Rada vlády schválila Strategii rozvoje publicity a komunikace vědy
27/06/22

Copyright 2017 Česká věda do světa  Všechna práva vyhrazena

Tento web vytvořil IMCerny

Mšmt

Realizováno v rámci projektu OKO-NovaTech II. LTI17001, na který byla poskytnuta účelová podpora ze státního rozpočtu prostřednictvím programu MŠMT – INTER-EXCELLENCE v podprogramu INTER-INFORM.

interreg-inform
Mšmt
interreg-inform

Realizováno v rámci projektu OKO-NovaTech II. LTI17001, na který byla poskytnuta účelová podpora ze státního rozpočtu prostřednictvím programu MŠMT – INTER-EXCELLENCE v podprogramu INTER-INFORM.