Podrobnosti
- online
- 4 listopadu, 2020
- Středa, 10AM to 12PM
Contact event manager
Book your tickets
Webinář na téma bezpečnosti potravin
online
Středa, 10AM to 12PM
4 listopadu, 2020
000000
Česká styčná kancelář pro výzkum, vývoj a inovace (CZELO) vás společně s Litevskou styčnou kanceláří pro výzkum a vývoj (LINO) v Bruselu srdečně zve na webinář „Food Safety – What is the role of research and innovation?”, který se uskuteční online dne 4. listopadu 2020.
Hlavním cílem akce je diskutovat roli výzkumu a inovací při plnění cílů Evropské komise a cílů udržitelného rozvoje OSN v oblasti bezpečnosti potravin, adaptace na změny klimatu a zlepšování tolerance plodin a hospodářských zvířat vůči stresu, suchu a povodním. Rovněž bude projednána úloha Společného výzkumného střediska (JRC) při stimulaci inovací a ochrany spotřebitelů a občanů spolu s rolí Evropského inovačního a technologického institutu (EIT) pro potraviny. Za Českou republiku na akci vystoupí Dalibor Húska z Ústavu chemie a biochemie Mendlovy univerzity v Brně. Webinář propojí výzkumné pracovníky, inovátory a zástupce průmyslu a umožní jim vyměnit si a sdílet své zkušenosti a výsledky výzkumu.
Registrace je k dispozici přes odkaz níže, předběžná pozvánka je k dispozici zde.
Zdroj: tc.cz