Webinář: Cirkulární ekonomika v gastronomii

Vzdělávání

Podrobnosti

  • CIRA Advisory s. r. o.
  • 10 června, 2020
  • Středa, 5PM to 6PM

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Thank you Kindly

Webinář: Cirkulární ekonomika v gastronomii

CIRA Advisory s. r. o.

Středa, 5PM to 6PM
10 června, 2020

000000

Segment HORECA utrpěl snad jednu z nejtěžších ran s ohledem na současnou koronakrizi. Zároveň tento segment čelí tlaku zákazníků, kteří vyžadují stále udržitelnější produkty.

Barbora Kebová, expertka v oblasti cirkulární ekonomiky a gastronomie vás provede webinářem, který se zaměří primárně na:

  • cirkulární kavárny a restaurace,
  • management odpadů v provozu a efektivní nakládání se zdroji,
  • less waste principy, s ohledem i na spotřebu vody a energie,
  • původ a kvalitu surovin ve vašem provozu – a jaký to má dopad pro vašeho zákazníka
    palčivé otázky jednorázového nádobí,
  • inspirativní příklady z praxe, kde funguje cirkulární ekonomika již dnes.

Kdy: 10. 6. 2020 v 17.00 hodin
Délka trvání: 60 minut
Vstupné: zdarma

Odkaz na webinář i s instrukcemi, jak se přihlásit, bude rozeslán den před termínem akce. Pokud by Vám odkaz nepřišel v den konání, prosíme, zkontrolujte si složky Spam/Nevyžádaná pošta anebo se nám ozvěte. To platí i v případě technických problémů s přihlášením na webinář. Kontaktujte nás na email info@ciraa.eu.