Circular Economy Talks: not only CEO’s Agenda

Konference

Podrobnosti

  • opero
  • 13 října, 2021
  • Středa, 4PM to 8PM

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Thank you Kindly

Circular Economy Talks: not only CEO’s Agenda

OPERO, Salvátorská 8, Praha

Středa, 4PM to 8PM
13 října, 2021

000000

Nenechte si ujít navazující druhý ročník unikátní networkingové akce určené pro ředitele, zástupce vrcholového managementu firem a CSR manažery, kteří mají ambice budovat synergie mezi byznysem a přírodou. Tentokrát jako součást doprovodného programu Týdne inovací, jehož jsme partnerem.

Proč byste měli být u toho?

První milník evropské zelené dohody se blíží a jeho splnění se bez konkrétních opatření neobejde. To, co je inovací nyní, bude za 9 let nutností. Potřebujeme lídry, kteří dalším firmám ukážou, jak vytvořit zdravé, inovativní prostředí pro ekonomiku budoucnosti.

Česko připravuje vlastní strategii, firmy v mnoha ohledech diskutují o tom, že udržitelnost se mění na schopnost přežít. Z jednotlivých strategií firem jasně vyplývá, že zajištění zdrojů je klíčovou oblastí a druhotné suroviny se zřejmě v budoucnu stanou první a možná jedinou volbou. Na loňském prvním ročníku konference jsme téma otevřeli na nejvyšší úrovni firem a letos chceme pokračovat formou diskuze, protože přepisování cirkulární ekonomiky do DNA byznysových strategií je dlouhodobý proces, v němž hraje spolupráce a sdílení know-how zásadní roli.

Co mi akce přinese?

Velká témata v konkrétním kontextu představí nejen ředitelé firem, které v mnoha ohledech udávají trendy jak v byznysu, tak ve způsobu, jakým fungujeme v každodenním životě. Dávají směr cirkulární ekonomice v České republice i na globální úrovni. Během akce je právě propojování účastníků mezi sebou a sdílení know-how základním elementem.

Strategický networking

Klademe důraz na dostatek prostoru pro networking mezi lidmi, kteří mají za strategické směřování firem stejnou zodpovědnost. Po akci tak bude opět významný prostor věnovaný diskuzi mezi řečníky, hosty a organizátory navzájem.

Jaká jsou témata letošního setkání?

  • Cirkulární ekonomika v byznys modelech, surovinách a materiálech.
  • Inovace a pohled do budoucnosti udržitelného financování.
  • Cirkulární zadávání a nakupování ve vašem dodavatelském řetězci

Více informací zde.

Zdroj: CIRAA