Webinář na téma bezpečnosti potravin

Vzdělávání

Podrobnosti

  • online
  • 4 listopadu, 2020
  • Středa, 10AM to 12PM

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Thank you Kindly

Webinář na téma bezpečnosti potravin

online

Středa, 10AM to 12PM
4 listopadu, 2020

000000

Webinář na téma bezpečnosti potravin

online

Středa, 10AM to 12PM
4 listopadu, 2020

PRINT

Česká styčná kancelář pro výzkum, vývoj a inovace (CZELO) vás společně s Litevskou styčnou kanceláří pro výzkum a vývoj (LINO) v Bruselu srdečně zve na webinář „Food Safety – What is the role of research and innovation?”, který se uskuteční online dne  4. listopadu 2020.

Hlavním cílem akce je diskutovat roli výzkumu a inovací při plnění cílů Evropské komise a cílů udržitelného rozvoje OSN v oblasti bezpečnosti potravin, adaptace na změny klimatu a zlepšování tolerance plodin a hospodářských zvířat vůči stresu, suchu a povodním. Rovněž bude projednána úloha Společného výzkumného střediska (JRC) při stimulaci inovací a ochrany spotřebitelů a občanů spolu s rolí Evropského inovačního a technologického institutu (EIT) pro potraviny. Za Českou republiku na akci vystoupí Dalibor Húska  z Ústavu chemie a biochemie Mendlovy univerzity v Brně. Webinář propojí výzkumné pracovníky, inovátory a zástupce průmyslu a umožní jim vyměnit si a sdílet své zkušenosti a výsledky výzkumu.

Registrace je k dispozici přes odkaz níže, předběžná pozvánka je k dispozici zde.

Zdroj: tc.cz