Výroční konference OP PIK 2019

Konference

Podrobnosti

  • Konferenční centrum City
  • 10 prosince, 2019
  • Úterý, 9AM to 4PM

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Thank you Kindly

Výroční konference OP PIK 2019

Konferenční centrum City, Na Strži 65/1702, Praha 4

Úterý, 9AM to 4PM
10 prosince, 2019

000000

Dne 10. prosince 2019 se v prostorách pražského Konferenčního centra City uskuteční každoroční konference Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost.

Výroční konference je určena jak podnikatelským subjektům a zástupcům poradenských společností, tak i sociálním partnerům a odborné veřejnosti. Úvodního slova letošního ročníku se ujme sám ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček.

„Jsem rád, že na Výroční konferenci již můžeme prezentovat OP PIK jako program, u kterého jsme za poslední rok vynaložili velké úsilí, abychom snížili administrativní zátěž na naše žadatele a u kterého se nám zároveň podařilo provedenými změnami splnit hlavní cíl, kterým bylo odblokování certifikace“ uvedl náměstek ministra průmyslu a obchodu Marian Piecha, který dodal, že se pozastavení certifikace nijak nedotklo samotných podnikatelů, kterým byla podpora nadále proplácena ze státního rozpočtu.

Kromě představení aktuálního stavu implementace OP PIK budou tématy také příprava budoucího programového období, inovace, cirkulární ekonomika, vysokorychlostní internet či publicita. Výroční konference si mimo jiné klade za cíl představit také úspěšný projekt realizovaný z OP PIK a ani letos tomu nebude jinak. Praktickou ukázku realizace projektu představí zástupce společnosti dataPartner s. r. o.

Registraci na konferenci je možné provést zde.

Termín ukončení registrace je stanoven na 24. 11. 2019. Účast je bezplatná.

Řídicí orgán si zároveň dovoluje upozornit na kapacitní možnosti akce, a proto si při překročení kapacity vyhrazuje právo registraci ukončit v dřívějším termínu a provést výběr účastníků konference. Vyrozumění o účasti bude zájemcům zasláno na uvedený e-mail do 30. 11. 2019.

Program konference zde.

Zdroj: MPO