Virtuální Industry Day: Opatření na hranicích Spojeného království po konci přechodného období

Konference

Podrobnosti

  • online
  • 25 listopadu, 2020
  • Středa, 9AM to 1PM

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Thank you Kindly

Virtuální Industry Day: Opatření na hranicích Spojeného království po konci přechodného období

online

Středa, 9AM to 1PM
25 listopadu, 2020

000000

ndustry Day byl odložen z původního termínu 3. 11. 2020 na nový termín 25. 11. 2020!

Britské velvyslanectví v Praze pořádá virtuální „Industry Day“, na kterém budou diskutována opatření na hranicích Spojeného království po konci přechodného období, tj. od 1. ledna 2021. Akce se bude účastnit britská mezivládní skupina „Border Protocol and Delivery Group“ a zkušení úředníci z několika ministerstev britské vlády. V prezentacích se řečníci zaměří na přípravy na odchod Spojeného království z celní unie a vnitřního trhu EU v souvislosti s celními procedurami, importem a exportem zboží, potravin, živých zvířat, živočišných produktů a krmiva a rostlin. Věnovat se budou i dopadům na dopravní infrastrukturu zajišťující spojení Spojeného království s okolními zeměmi.

Cílem akce je prezentovat očekávané změny administrativních procedur, které by se mohly projevit napříč koncovými dodavatelskými řetězci poté, co Spojené království opustí celní unii a vnitřní trh EU. Účastníci budou mít příležitost položit otázky a sdílet své obavy a očekávané problémy s kvalifikovanými britskými úředníky.

V tuto chvíli není možné garantovat simultánní tlumočení z angličtiny do češtiny.

V případě zájmu potvrďte svou účast registrací do 24. listopadu 2020 zde. Pouze zaregistrovaní zájemci se budou moci akce zúčastnit.

Zdroj: MPO